

TUESDAY, 12 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size
9:00am	Level 1 Hip Hop		35min	5 dancers
9:35am	Level 2 Hip Hop		30min	4 dancers
10:05am	Level 3 Hip Hop		35min	5 dancers
10:40	Solo Diploma Hip Hop – Dance 1	Ruby	5min	1 dancer
10:45am	MORNING TEA		15min	
11:00am	Solo Diploma Hip Hop – Dance 2	Ruby	5min	1 dancer
11:05am	Level 4 Hip Hop	Group 1	35min	5 dancers
11:40am	Solo Diploma Hip Hop – Impromptu	Ruby	10min	1 dancer
11:50am	Level 4 Hip Hop	Group 2	35min	5 dancers
12:25pm	Level 5 Hip Hop		30min	3 dancers
12:55pm	LUNCH		45min	
1:40pm	Level 6 Hip Hop	Group 1	35min	4 dancers
2:15pm	Level 6 Hip Hop	Group 2	35min	4 dancers
2:50pm	Level 7 Hip Hop	Group 1	35min	3 dancers
3:25pm	AFTERNOON TEA		15min	
3:40pm	Level 7 Hip Hop	Group 2	35min	3 dancers
3:15pm	Level 8 Hip Hop	Group 1	35min	3 dancers
3:50pm	Level 8 Hip Hop	Group 2	35min	3 dancers
4:25pm	Level 3 Hip Hop	Liliana	25min	1 dancer
4:50pm	FINISH			



	WEDNESDAY, 13 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Grade 2 Jazz	Group 1	45min	5 dancers	
9:45am	Grade 2 Jazz	Group 2	45min	6 dancers	
10:30am	Grade 3 Jazz	Group 1	45min	5 dancers	
11:15am	MORNING TEA		15min		
11:30am	Grade 3 Jazz	Group 2	45min	6 dancers	
12:15pm	Grade 4 Jazz	Group 1	45min	4 dancers	
1:00pm	LUNCH		45min		
1:45pm	Grade 4 Jazz	Group 2	50min	5 dancers	
2:35pm	Grade 5 Jazz	Group 1	50min	5 dancers	
3:25pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:40pm	Grade 5 Jazz	Group 2	45min	4 dancers	
4:25pm	Pre Elementary Jazz	Group 1	45min	4 dancers	
5:10pm	FINISH				



	THURSDAY, 14 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Pre Elementary Jazz	Group 2	45min	4 dancers	
9:45am	Pre Elementary Jazz	Group 3	45min	4 dancers	
10:30am	Elementary Jazz	Group 1	60min	4 dancers	
11:30am	Solo Diploma Contemporary – Dance 1	Ruby	5min	1 dancer	
11:35am	MORNING TEA		15min		
11:50am	Solo Diploma Contemporary – Dance 2	Ruby	5min	1 dancer	
11:55am	Level 8 Tap	Maz	40min	1 dancer	
12:35pm	Solo Diploma Contemporary – Impromptu	Ruby	10min	1 dancer	
12:45am	Elementary Jazz	Group 3	60min	3 dancers	
1:45pm	LUNCH		45min		
2:30pm	Solo Diploma Contemporary – Dance 1	Courtney	5min	1 dancer	
2:35pm	Elementary Jazz	Group 4	60min	3 dancers	
3:35pm	Solo Diploma Contemporary – Dance 2	Courtney	5min	1 dancer	
3:40pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:55pm	Solo Diploma Contemporary – Impromptu	Courtney	10min	1 dancer	
4:05pm	Advanced/Grade 9 Ballet	Group 1	75min	3 dancers	
5:20pm	FINISH				



	FRIDAY, 15 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Level 9 Tap		35min	3 dancers	
9:35am	Grade 4 Ballet		45min	6 dancers	
10:20am	Advanced 2 Jazz	Group 1	70min	3 dancers	
11:30am	MORNING TEA		15min		
11:45am	Grade 5 Ballet	Group 2	50min	6 dancers	
12:35pm	Advanced 1 Jazz	Group 1	65min	4 dancers	
1:40pm	LUNCH		45min		
2:25pm	Junior Stretch, Leap + Spin		40min	3 dancers	
3:05pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:20pm	Grade 2 Ballet		45min	5 dancers	
4:05pm	Advanced 2 Jazz	Group 2	70min	4 dancers	
5:15pm	FINISH				

SATURDAY, 16 SEPTEMBER					
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
NO EXAMS					



	SUNDAY, 17 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Pre Grade 1 Ballet		35min	3 dancers	
9:35am	Pre Grade 2 Ballet		40min	5 dancers	
10:15am	Pre Grade 3 Ballet	Group 1	40min	4 dancers	
10:55am	MORNING TEA		15min		
11:10am	Pre Grade 3 Ballet	Group 2	40min	5 dancers	
11:55am	Grade 1 Ballet		45min	5 dancers	
12:40pm	LUNCH		45min		
1:25pm	Pre Grade 1 Jazz		30min	3 dancers	
1:55pm	Pre Grade 2 Jazz		40min	6 dancers	
2:35pm	Pre Grade 3 Jazz	Group 1	40min	5 dancers	
3:15pm	Pre Grade 3 Jazz	Group 2	40min	5 dancers	
3:55pm	AFTERNOON TEA		15min		
4:10pm	Grade 1 Jazz		45min	6 dancers	
4:55pm	Level 6 Contemporary		75min	4 dancers	
6:10pm	Elementary Jazz	Group 2	60min	4 dancers	
7:10pm	FINISH				



	MONDAY, 18 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Grade 3 Ballet	Group 1	40min	4 dancers	
9:40am	Grade 3 Ballet	Group 2	45min	5 dancers	
10:25am	Grade 6 Ballet	Group 1	55min	3 dancers	
11:20am	MORNING TEA		15min		
11:35am	Grade 6 Ballet	Group 2	55min	3 dancers	
12:30pm	LUNCH		45min		
1:15pm	Elementary/Grade 7 Ballet	Group 1	60min	3 dancers	
2:15pm	Elementary/Grade 7 Ballet	Group 2	60min	3 dancers	
3:15pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:30pm	Pre Grade 3 Hip Hop		30min	3 dancers	
4:00pm	Level 3 Contemporary	Group 1	55min	3 dancers	
4:55pm	FINISH				



	TUESDAY, 19 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Pre Grade 3 Tap		30min	2 dancers	
9:30am	Level 1 Tap		30min	3 dancers	
10:00am	Level 2 Tap		40min	4 dancers	
10:40am	Level 3 Tap		30min	3 dancers	
11:10am	MORNING TEA		15min		
11:25am	Intermediate/Grade 8 Ballet		65min	3 dancers	
12:30pm	LUNCH		45min		
1:15pm	Advanced 1 Jazz	Group 2	70min	4 dancers	
2:25pm	Level 4 Tap		40min	3 dancers	
3:05pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:20pm	Level 5 Tap		40min	1 dancer	
4:05pm	Level 6 Tap		40min	2 dancers	
4:45pm	Advanced/Grade 9 Ballet	Group 2	75min	4 dancers	
6:00pm	FINISH				



	WEDNESDAY, 20 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Advanced 2 Jazz	Group 3	70min	4 dancers	
10:10am	Level 4 Contemporary	Group 1	55min	3 dancers	
11:05am	MORNING TEA		15min		
11:20am	Level 4 Contemporary	Group 2	50min	2 dancers	
12:10pm	Level 5 Contemporary	Group 1	75min	4 dancers	
1:25pm	LUNCH		45min		
2:10pm	Level 5 Contemporary	Group 2	75min	3 dancers	
3:25pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:40pm	Level 3 Contemporary	Group 2	50min	2 dancers	
4:30pm	Grade 5 Ballet	Group 1	50min	5 dancers	
5:20pm	FINISH				



	THURSDAY, 21 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
9:00am	Level 8 Tap	Group 1	50min	3 dancers	
9:50am	Solo Diploma Contemporary – Dance 1	Sophie	5min	1 dancer	
9:55am	Solo Diploma Contemporary – Dance 1	Savanah	5min	1 dancer	
10:00am	Solo Diploma Tap – Dance 1	Liam	5min	1 dancer	
10:05am	Level 8 Tap	Group 2	40min	2 dancers	
10:45am	Solo Diploma Contemporary – Dance 2	Sophie	5min	1 dancer	
10:50am	Solo Diploma Contemporary – Dance 2	Savanah	5min	1 dancer	
10:55am	Solo Diploma Tap – Dance 2	Liam	5min	1 dancer	
11:00am	MORNING TEA		15min		
11:15am	Solo Diploma Contemporary – Impromptu	Sophie	10min	1 dancer	
11:25am	Solo Diploma Contemporary – Impromptu	Savanah	10min	1 dancer	
11:35pm	Solo Diploma Tap – Impromptu	Liam	10min	1 dancer	
11:45am	Level 7 Tap	Group 1	40min	3 dancers	
12:25pm	LUNCH		45min		

Continued on next page...



	THURSDAY, 21 SEPTEMBER				
Time	Class	Group	Length	Grp Size	
1:10pm	Level 7 Tap	Group 2	40min	3 dancers	
1:50pm	Solo Diploma Jazz – Dance 1	Sophie	5min	1 dancer	
1:55pm	Solo Diploma Jazz – Dance 1	Lauren	5min	1 dancer	
2:00pm	Solo Diploma Jazz – Dance 1	Tyler	5min	1 dancer	
2:05pm	Level 7 Tap	Group 3	40min	3 dancers	
2:45pm	Solo Diploma Jazz – Dance 2	Sophie	5min	1 dancer	
2:50pm	Solo Diploma Jazz – Dance 2	Lauren	5min	1 dancer	
2:55pm	Solo Diploma Jazz – Dance 2	Tyler	5min	1 dancer	
3:00pm	AFTERNOON TEA		15min		
3:15pm	Solo Diploma Jazz – Impromptu	Sophie	10min	1 dancer	
3:25pm	Solo Diploma Jazz – Impromptu	Lauren	10min	1 dancer	
3:35pm	Solo Diploma Jazz – Impromptu	Tyler	10min	1 dancer	
3:45pm	Intermediate Jazz	Group 1	65min	4 dancers	
4:50pm	Intermediate Jazz	Group 2	55min	2 dancers	
5:45pm	FINISH				